Driver du företag i en större stad som Göteborg eller Stockholm? Då kan det vara riktigt smart att hyra kontor på ett kontorshotell. Du kan antingen hyra ett kontor, en hel avdelning eller en stol. Du väljer också om du ska hyra varje dag eller bara någon gång emellanåt.

Fördelar med kontorshotell

Den största fördelen med ett kontorshotell är att du får ett kontor, utan att behöva köpa in teknisk utrustning, inventarier eller bekymra dig om själva byggnaden. Det är kontorshotellet som både ser till att kopiatorn, wi-fi, elektriciteten och studiorummet för att spela in poddar fungerar. Du har tillgång till en bra arbetsplats, utrustning för att arbeta, skapa film och spela in podcaster och en möjlighet att samarbeta med andra företagare. Det är det bästa sättet att driva företag på i både storstaden och på mindre ställen. Gå in på Workaround som har kontorshotell på både Kungsholmen och Södermalm och utanför tullarna.

Hyr på dina villkor

Det som också är en stor fördel med ett kontorshotell är att du väljer hur mycket du vill hyra. Du har ett hemmakontor och gillar att jobba hemma, men upplever att du inte är så produktiv som du skulle behöva. Då kan du välja att hyra en kontorsstol två-tre gånger i veckan. Resten jobbar du hemifrån. Eller så fungerar det inte alls att jobba hemifrån. Du skulle behöva ha ett kontor på heltid. Då hyr du ett eget kontor där du kan lämna din dator och papper. Eller så behöver du hitta en bra studio för att kunna spela in dina podcast eller YouTubefilmer med bästa ljud och bild. Även om du inte hyr kontor på Workaround kan du ändå hyra olika studios och rum. En annan fördel med just kontorshotell är att du kan hyra ett rum för ett särskilt tillfälle. Ett viktigt affärsmöte eller om du ska hålla i en konferens. Du hittar både små kontor och större konferensrum att använda. Det är också många företagare som känner att de mår bättre av att arbeta på ett kontorshotell då de dagligen träffar andra människor och lättare hittar samarbetspartners.