Landala är en centralt belägen stadsdel i Göteborg som vid sidan av Annedal och Haga var en av stadens första arbetarförorter. Idag bor nästan 5000 människor i stadsdelen som på många sätt kan sägas äga distinktionen av att vara en centralt belägen del av 1950-70-talens miljonprogram. I dagens Göteborg är Landala en stadsdel i Centrum som har hyror motsvarande dem som finns i utkanterna. Det vill säga som att bo i en förort men samtidigt ha nära till alla nöjen som finns i centrum.

Våren har nått Göteborg och resten av Sverige och i och med det är det många runtom i landet som står i startgroparna för att sätta igång med diverse byggprojekt. Oavsett om du står i färd med att ordna en grillplats eller bygga en altan hittar du allt projektet behöver hos Buildor. När du handlar byggprodukter hos Buildor får du dem snabbt levererade hem till dörren och dessutom till några av marknadens bästa priser.

Landala betraktas generellt sett som en trygg stadsdel, men har under senare år inte varit helt förskonad från problem med kriminalitet. Bland annat skedde under 2019 ett uppmärksammat rån där en ung person fick delar av sitt öra avskuret i ett parkeringsgarage. Ett fall som väckte bestörtning i grannskapet till stora delar för att övervakningskamerorna som fanns uppsatta i närheten inte var i bruk.